ΤΡΑΚΑΡΑΤΕ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Σε περίπτωση που έχετε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ σας δίνει τις παρακάτω συμβουλές:

1. Διατηρούμε την ψυχραιμία, εκνευρισμοί μονό να δυσκολέψουν την κατάσταση μπορούν.

2. Αν υπάρχει τραυματισμός καλούμε αμέσως το 166 για την ιατρική βοήθεια.

3. Καλούμε την Αστυνομία για την λήψη στοιχείων και να καταγράψει τα γεγονότα. Η τροχαία δεν βγάζει πόρισμα άλλα οι ασφαλιστικές εταιρίες. Επίσης η τροχαία δεν είναι υποχρεωμένη να έρθει σε πολύ μικρές ζημίες.

4. Καλούμε την Ασφαλιστική Εταιρία, συνήθως το τηλέφωνο της Φροντίδας Ατυχήματος βρίσκεται στο ασφαλιστήριο, για να έρθει στον τόπο του ατυχήματος (όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να καλέσουν την εταιρία τους). ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να καλέσουμε την φροντίδα ατυχήματος για να είναι ευκολότερη η αποζημίωση μας.

5. Παρατηρούμε τις ζημιές των εμπλεκομένων Οχήματων και περιμένουμε στον τόπο του Ατυχήματος. Εάν έχουμε κινητό με κάμερα τραβάμε αρκετές φωτογραφίες.

6. Εάν προκαλούμε σοβαρή παρακώλυση της κυκλοφορίας μετακινούμε τα οχήματα. Δεν αφήνουμε όμως κανένα από τα εμπλεκόμενα να εγκαταλείψουν τον τόπο του Ατυχήματος.

7. Μόλις έρθει η φροντίδα ατυχήματος θα συμπληρώσουν αυτοί την δήλωση ατυχήματος θα βγουν οι φωτογραφίες από τον τόπο και έτσι η ασφαλιστική θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για να μπορέσει να βγάλει το πόρισμα.

8.  Αφού καταγράφουν όλα τα γεγονότα επικοινωνείτε με το συνεργείο μας όπου μπορείτε να μεταφέρετε το όχημα σας 24 ώρες το 24ωρο και να το πάρετε όπως ήταν πριν το ατύχημα με μια σας μονό υπογραφή. Επίσης μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης εφόσον το αυτοκίνητο σας έχει υποστεί σοβαρή ζημιά και δωρεάν οδική βοήθεια.