Τηλέφωνο: 2102794842
Κινητό: 6944551787, 6937135566
Fax: 2102758938
Email: aftokinisi@windowslive.com
ΑΛΑΜΑΝΑΣ 35 & ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, 14235

Βαφείο

Το βαφείο μας εξειδικεύεται σε τοπικές και ολικές βαφές αυτοκινήτων ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς. Το βαφείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για υδατοδιαλυτά χρώματα με σύστημα αναρρόφησης σκόνης.

Εφαρμόζουμε:

Ολική Βαφή Αυτοκινήτου

Είτε πρόκειται για ανανέωση του υπάρχοντος χρώματος, είτε για ριζική αλλαγή χρώματος, το Φανοποιείο Παπασυννεφάκης εγγυάται άψογα αποτελέσματα. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, την απαραίτητη τεχνογνωσία και το πιστοποιημένο προσωπικό, μπορούμε να δώσουμε στο αυτοκίνητό σας το χρώμα που θέλετε!

Τοπική Βαφή Αυτοκινήτου

Όταν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί "τοπικά" εφαρμόζουμε  αυτή τη λύση για μείωση χρόνου και κόστους της βαφής αυτοκινήτου. Χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα βαφής που περιορίζονται σε μικρότερες επιφάνειες επεξεργασίας και βαφής τμημάτων του αυτοκινήτου προκειμένου να μειωθεί το κόστος του τελικού καταναλωτή. Το Φανοποιείο μας μπορεί να επιτύχει την τοπική βαφή με την καλύτερη δυνατή προσέγγιση, καθώς η επεξεργασία γίνεται με πραγματική εξειδίκευση και η βαφή γίνεται στο φούρνο βαφής αυτοκινήτων που εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ειδικές Βαφές Αυτοκινήτου

Είμαστε ειδικοί σε εφαρμογές εξειδικευμένων εφε στη βαφή αυτοκινήτου ή ειδικές βαφές.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ειδική βαφή αυτοκινήτου θέλετε είτε πρόκειται για μια μοντέρνα τεχνοτροπία πχ. Ματ βαφή , είτε για ειδικά εφέ για τηλεοπτικές ή άλλες παραγωγές, εκθέσεις κλπ

Το τελευταίο trend στις βαφές είναι η ματ βαφή αυτοκινήτου, μία ειδική βαφή. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και χαρίζει μοναδικότητα στο αυτοκίνητο. Η ματ βαφή αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια είναι συνώνυμη με την κομψότητα και το στυλ.

Οι πελάτες μας προτιμούν γιατί:

  • Έχουμε αριστη τεχνογνωσία
  • Χρήσιμοποιούμε σύγχρονο και άρτιου τεχνικό εξοπλισμού
  • Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια για ένα τέλειο αποτέλεσμα
  • Μπορούμε να εφαρμόσουμε γενική, εξωτερική και εσωτερική βαφή και αλλαγή χρώματος
  • Χρήσιμοποιούμε οικολογικά υδατοδιάλυτα χρώματα
  • Διαθέτουμε φούρνο βαφής τελευταίας τεχνολογίας
  • Ο δειγματισμός των χρωμάτων γίνεται με τη χρήση ειδικού προγράμματος για άψογο και ακριβές αποτέλεσμα στους κωδικούς των κατασκευαστών
  • Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για βαφές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
  • Η διαδικασία βαφής γίνεται δωρεάν αν η ζημιά προέρχεται από ατύχημα και  υπάρχει κάλυψη από ασφαλιστική


Στόχος μας είναι η ικανοποίηση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

logo.jpg
Τηλέφωνο: 2102794842
Κινητό: 6944551787, 6937135566
Email: aftokinisi@windowslive.com
Fax: 2102758938
ΑΛΑΜΑΝΑΣ 35 & ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, 14235

Newsletter

© Copyright 2022 ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ. All Rights Reserved. Designed by Logicsoft

Search