Τηλέφωνο: 2102794842
Κινητό: 6944551787, 6937135566
Fax: 2102758938
Email: aftokinisi@windowslive.com
ΑΛΑΜΑΝΑΣ 35 & ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, 14235

Φανοποιείο

Εξειδικευμένο φανοποιείο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε ατύχημα και δεν ευθύνεστε, επισκευάζουμε το αυτοκίνητο σας ΔΩΡΕΑΝ. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και αναλαμβάνουμε την είσπραξη αποζημίωσης.

Το φανοποιείο μας μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευές παντός τύπου οχήματος. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία όπως καλίμπρα, μετρικό σύγκρισης αποστάσεων, ηλεκτρόποντα, mig, ηλεκτρικά εργαλεία και μεγάλη γκάμα τραβηχτικών εργαλείων για την άψογη αποκατάσταση των ζημιών.

Αναλαμβάνουμε την γενική επαναφορά του αμαξώματος, την αποκατάσταση και κόλληση των πλαστικών μερών( πχ. επισκευή προφυλακτήρων) , την αποκατάσταση ή το ξεθάμπωμα των φαναριών.

Κόλληση & Επισκευή Πλαστικών Εξαρτημάτων

Τα πλαστικά μέρη και εξαρτήματα του αυτοκινήτου υπόκεινται σε σοβαρή φθορά με τη συνεχή χρήση αλλά και καταλήγουν να σπάνε. Το φανοποιείο Παπασυννεφάκης  έχει εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εργαλεία για την κόλληση και επισκευή πλαστικών μερών του αυτοκινήτου. Η κόλληση & επισκευή επιτυγχάνεται με ειδικά ηλεκτρόδια που επαναφέρουν το πλαστικό στην αρχική του μορφή και αντοχή.

Χρησιμοποιούμε το ίδιο υλικό το οποίο εφαρμόζεται στο εργαστήριό μας με ειδική διαδικασία, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ομοιογενές κομμάτι, χωρίς τρυπήματα, βίδες ή λαμαρίνες. Η διαδικασία θα επισκευάσει το πλαστικό κομμάτι πλήρως, στην αρχική του μορφή, με την ίδια ανθεκτικότητα και ελαστικότητα δίνοντάς μας μια επιφάνεια έτοιμη για βαφή και έχοντας κοστίσει μέχρι και το 1/10 της αξίας αντικατάστασής του.

Επαναφορά Σασί με Καλύμπρα

Τα σασί είναι ο βασικός σκελετός του αμαξώματος. Πάνω σε αυτόν προσαρμόζονται τα μέρη που αποτελείται το αυτοκίνητο. Το Φανοποιείο μας  διαθέτει σύγχρονες καλύμπρες που εξυπηρετούν όλους τους τύπους αυτοκινήτου για την επαναφορά των σασί. Σε περιπτώσεις μικρής ζημιάς όπως βαθουλώματα , αυτά επισκευάζονται ακόμη και χωρίς βαφή ορισμένες φορές μειώνοντας το κόστος

Ξεθάμπωμα φαναριών

Τα καινούργια αυτοκίνητα, έχουν φανάρια φτιαγμένα από πλαστικό και όχι από γυαλί για μικρότερο βάρος, ασφάλεια πεζών σε περίπτωση χτυπήματος, χαμηλότερο κόστος κατασκευής.

Οποιοδήποτε μάρκα και αν είναι τα φανάρια σας, οι συνθήκες ηλιοφάνειας και υψηλών θερμοκρασιών, η υγρασία και τα άλατα, καταστρέφουν το εξωτερικό περίβλημα των φαναριών μέσα σε 2-3 χρόνια.

Αυτό το γεγονός, δεν επηρεάζει μόνο οπτικά το αυτοκινήτο,  αλλά θέτει και ένα σημαντικό κίνδυνο στην ασφάλεια που παρέχει, καθώς υπάρχει πτώση της απόδοσης και αλλοίωση της δέσμης των φώτων το βράδυ.

Στο φανοποιείο Παπασυννεφάκης εφαρμόζουμε μια  ειδική διαδικασία ξεθαμπώματος, που συνδυάζει την επεξεργασία των πλαστικών επιφανειών του φαναριού και τη χρήση ειδικών λειαντικών κρεμών, που περιορίζουν το φαινόμενο ή ακόμα και επαναφέρουν τα φανάρια σας στην αρχική τους κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

logo.jpg
Τηλέφωνο: 2102794842
Κινητό: 6944551787, 6937135566
Email: aftokinisi@windowslive.com
Fax: 2102758938
ΑΛΑΜΑΝΑΣ 35 & ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, 14235

Newsletter

© Copyright 2023 ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ. All Rights Reserved. Designed by Logicsoft

Search

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.